دومين سکه عصر صفوي کشف شد

عبدالوهاب موسوي نسب،مدير پايگاه پژوهشي باغ هاي تاريخي عباس آباد بهشهر و سرپرست هيات کاوش باستان شناسي در اين مجموعه تاريخي با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت:اين سکه در ترانشه يا شبکه fh104 و همزمان با پي‌گردي ديوار جداکننده حياط شمالي حمام با سکوي غربي باغ به دست آمده است.

وي افزود:اين سکه از نوع چکشي و به علت فشار وارده در هنگام ضرب داراي شيار در قسمت پائين سکه است.

موسوي نسب افزود:متن خوانده شده بر روي سکه فلوس ضرب مازندران است و بر پشت سکه نقش شير با يال بر افراشته و دم برگشته با شعاع‌هاي خورشيد منقوش است.

به گفته‌ مدير پايگاه پژوهشي باغ هاي تاريخي عباس آباد بهشهر و سرپرست هيات کاوش باستان شناسي در اين مجموعه تاريخي قطعه سکه به دست آمده 2/2 سانتي‌متر و ضخامت آن 25 ميلي‌متر است.

وي اضافه کرد:فصل نهم کاوش‌هاي باستان شناسي عباس آباد از هجدهم فروردين‌ماه با اعتبارات استاني آغاز شده و تا سوم خردادماه ادامه خواهد داشت.

موسوي نسب درخصوص نخستين سکه مکشوفه متعلق به عصر صفوي گفت:نخستين سکه در عمليات تعيين حريم مجموعه تاريخي عباس آباد بهشهر در سال 81 کشف شد.

سرپرست هيات کاوش باستان شناسي تصريح کرد:روي اين سکه نقش پرنده و طرف ديگر آن متن فلوس اردو منقوش و متعلق به شاه سليمان دوم صفوي است./117

انتهای پیام/

کد خبر 138802104